LOLWTFBBQFFS!!!

Idag.

Jah, en kjedelig begynnelse, men jeg lover at fortsettelsen er bedre.

Idag skrev vi en oppgave i norsktimen.
Oppgaven var å skrive en drøftebæsjtekst om et eller annet.

Her er oppgaven som er innlevert. Kos dere :3

Oppgave 3. Bør Forsvaret sende soldater til utlandet?

Jeg syns absolutt ikke at forsvaret bør sende soldater til utlandet.

Fakten at soldater blir sendt til andre land støtter krigene i verden siden land soldatene blir sendt til blir militæraktig sterkere enn andre land og andre land kan angripe dem på grunn av frustrasjonen de får når de ser at andre land blir støttet, men ikke de. Hvis det pågår krig i landet soldatene blir sendt til så er det flere folk som blir drept og krigen fortsetter før innsendingen av soldater slutter.


Istedenfor kan Forsvaret bruke soldatene som blir sendt til utlandet som bygningsarbeidere og da senker prosenten av polakker i landet som ganske sannsynlig kommer til å senke kriminalitetsnivået i landet. Som også vil gjøre livet tryggere. Jeg mener ikke at polakker er grunnen til kriminaliteten i Norge, men de er definitivt en god del av den. Som våpen som blir produsert for militæret, men brukt i for andre ting enn forsvar av landet man bor i.


Egentlig så vil livet være mye tryggere og bedre hvis militæret forsvinner i alle land i verden og da blir verden et bedre sted å leve i. Da blir det umulig å starte en krig og sånne ting som debatter blir brukt mer. Nedrustning bør foregå samtidig i alle land og hvis et land nekter å gi opp militæret så kan det bli sendt en atombombe i midten av landet. Man må alltid ofre noe for å få til en perfekt verden.


Jeg skal personlig ikke i Militæret fordi jeg syns at jeg har bedre ting å gjøre og egentlig er det bare unødvendig. Jeg vil ikke drepe mennesker for at landet deres har noen misforståelser med landet jeg bor i. Hvis de for eksempel stjeler «gameboy'en» min eller gjør noe annet som får meg til å «rage» så kan jeg godt rive av testiklene hans. Men ikke mer enn det.


Så jeg synes at utsending av soldater i andre land og militær generelt er helt unødvendige og meningsløse ting og bør bli satt slutt på. Det er det vi trenger for å leve i en bedre verden og vi trenger det nå.


Tror læreren likte den... Hva synes dere da? :D

 

7 kommentarer

Heidi

09.sep.2010 kl.21:59

hahahahahahha flink du eeer xD <3

K M

09.sep.2010 kl.22:00

Gøy da ! :D

TIRIL

09.sep.2010 kl.22:05

<3<3<33

Susan:3

09.sep.2010 kl.22:24

Lol xD Man trenger jo militær får å beskytte landet o-o

Kenneth

09.sep.2010 kl.22:34

Dude, den setningen her:

Fakten at soldater blir sendt til andre land støtter krigene i verden siden land soldatene blir sendt til blir militæraktig sterkere enn andre land og andre land kan angripe dem på grunn av frustrasjonen de får når de ser at andre land blir støttet, men ikke de.

FANTASTISK ULESELIG XD

iamrussianyesido

09.sep.2010 kl.22:40

Kenneth: ahahhaah xD jamann x)

MaxWinter

09.sep.2010 kl.22:54

HEY HO LETS GO! Den var drit bra!! :D

Skriv en ny kommentar

iamrussianyesido

iamrussianyesido

17, Bærum

Dette er en kjedelig og mainstream blogg, men den er lesbar, så velkommen ellerno :D

Kategorier

Arkiv

hits